De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Guus Meeuwis - Je staat niet alleen

05-03-2018
Afgelopen jaren had Guus Meeuwis het erg druk met onder andere concertreeksen met 'Groots met een zachte G', concerten in Londen (Royal Albert Hall) en Parijs (Olympia), een seizoen als jurylid van The Voice of Holland, natuurlijk het maken van platen en vanuit zijn privésfeer was er nog een echtscheiding van de vrouw waarmee hij 14 jaar getrouwd was. In de periode daarna nam Guus rust om na te denken. Dat resulteerde in zijn twaalfde studioalbum 'Geluk', dat 18 mei uitkomt. Daarnaast is er een gelijknamige tour die eind augustus van start gaat. Vanavond is Guus Meeuwis in de studio om te praten over zijn nieuwe werk en hij speelt zijn nieuwe single 'Je staat niet alleen'. 

Meer muziek? Klik hier en kijk alle minuutjes én de hele nummers voor aanvang terug op de Muziek Draait Door-overzichtspagina.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.