De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Adriaan van Dis keert nog een keer terug met befaamde Hier is...

06-03-2018
DWDD presenteert voor de zesde en allerlaatste keer haar eigen Boekenweekgeschenk. Op donderdag 8 maart, aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek, maakt DWDD plaats voor Adriaan van Dis. 

Van Dis maakte dinsdag bij Matthijs bekend wie zijn gasten zijn. De Palestijns-Syrische dichter Ghayath Almadhoun neemt samen met Anne Vegter plaats aan zijn tafel én de Engelse komiek, schrijver, acteur en presentator Stephen Fry komt langs! 

‘Hier is… Adriaan van Dis’ is het legendarische Nederlandse praatprogramma, waarin Van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het programma, dat tussen 1983 en 1992 werd uitgezonden, geldt nog steeds als het meest succesvolle Nederlandse tv-programma over literatuur. 

De aflevering 'DWDD Heimwee presenteert... Hier is… Adriaan van Dis' is te zien op donderdag 8 maart, 19.00 uur bij de VARA op NPO 1.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.