De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 27-09-2018

27-09-2018
Miljoenen Amerikanen zitten vandaag voor de TV om het speciale verhoor van Christine Blasey Ford te volgen. Zij kwam twee weken geleden met beschuldigingen van aanranding en seksueel wangedrag tegen President Trumps kandidaat-rechter voor het Hooggerechtshof: Brett Kavanaugh. Aan tafel: Hasna El Maroudi en Eelco Bosch van Rosenthal.

Cabaretier Tim Fransen is ook filosoof. In zijn boek ‘Brieven aan Koos’ gaat hij op zoek naar antwoorden op de grote vragen van het leven.

Alain Clark zal vandaag onze nieuwe muziekrubriek aftrappen: Songs in the Key of Life. De allermooiste liedjes die bij de sleutelmomenten van het leven horen, van geboorte tot dood. 

Adriaan van Dis schuift vanavond aan als tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.