De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD media-uitzending - 28-09-2018

28-09-2018

- Nieuwsuur kreeg het zwaar te verduren in het afgelopen halve jaar: presentator Joost Karhof overleed plotseling, evenals eindredacteur Ed Ribbink. Ook besloot Twan Huys naar RTL te gaan. Maar het actualiteitenprogramma kwam de tegenslagen imposant te boven. Aan tafel: de nieuwe hoofdpresentator Jeroen Wollaars.


- Gisteren getuigde Christine Blasey Ford dat ze 34 jaar geleden door de kandidaat-operrechter Brett Kavanaugh is aangerand. Ook hij werd verhoord. Saskia Noort bekeek die getuigenis en weet zeker dat Kavanaugh liegt.

- In het programma ‘First Dates’ worden singles op basis van interesse gekoppeld en op een blind date gestuurd. De Nederlandse variant is nu even niet op tv, maar de Engelse moederversie oogst veel lof. Eva Crutzen is groot fan.

- Huisband Racoon sluit elk tafelonderwerp af met een liedje dat aansluit bij het gesprek en Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.