De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending - 24-09-2018

24-09-2018
In deze eerste aflevering van seizoen 14:
- Advocaat Bénédicte Ficq probeert de vier grootste tabaksfabrikanten van Nederland voor de rechter te krijgen. Het OM zag geen brood in vervolging, maar middels een artikel 12-procedure bij het gerechtshof in Den Haag wil Ficq alsnog vervolging afdwingen. Nu beschuldigt zij rechter Jan Wolter Wabeke van vooringenomenheid en wil dat hij zich niet over de zaak zal buigen.

- Boyan Slat ken je van The Ocean Cleanup: een project om het plastic afval uit de zeeën te halen. De eerste machine is inmiddels aan de slag gegaan.

- De Publieke Omroep moet programma's maken voor iedereen. Dus riep het bestuur alle Nederlanders op om programma-ideeën in te sturen. Cabaretier Stefano Keizers nam de uitnodiging aan.

- Nieuw dit seizoen: YUNG DWDD. De vier jonge talenten Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa maken items voor de uitzendingen én voor online.

- Muziek is er van onze nieuwe huisband Racoon, Ria Bremer debuteert als tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.