NPO
De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 02-10-2018

02-10-2018
- Het rommelt in de coalitie. Terwijl agenten, verpleegkundigen, militairen en leraren protesteren tegen de afschaffing van de dividendbelasting, staat minister Blok zich te verantwoorden over de steun aan Syrische rebellen. Wat is er aan de hand? En hoeveel kan de coalitie hebben? Barbara Baarsma en Tom-Jan Meeus schuiven aan.
- De beroemde advocaat Max Moszkowicz sr. wist Auschwitz te overleven. Een van de manieren waarop hij met het kampleven kon omgaan, was door te boksen. NRC-journalist Marcel Haenen schreef daar het boek 'De bokser' over. Hij zit aan tafel met Max Moszkowicz jr. en Bram Moszkowicz.
- Twee muzikale legendes kondigden dit jaar hun afscheidstournee aan: Paul Simon en Elton John. Een mooie aanleiding voor een nieuwe rubriek met Ruben Hein en Jeangu Macrooy. Ruben duikt in het oeuvre van Elton John, Jeangu ontfermt zich over dat van Paul Simon.
Halina Reijn is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.