De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 03-10-2018

03-10-2018
Rapper Winne & Memphis Depay schuiven aan om te praten over hun nieuwe nummer “Akwaaba”. We kennen Memphis als voetballer, maar de Olympique Lyonnais-speler wil nu ook op muzikaal vlak gaan scoren. Met ‘Akwaaba’, wat in het Ghanees welkom betekent, eert Memphis zijn Ghanese roots.
Sander van der Pavert, aka #LuckyTV, is ook in ons 14e seizoen weer van de partij. Vanavond vertelt het genie achter LuckyTV wat hem allemaal is opgevallen in dit nog jonge tv-seizoen.
Vanmiddag heeft Matthijs van Nieuwkerk in Beeld en Geluid de Mies Bouwman Totempaal onthuld. Na het overlijden van Mies in februari vroegen wij aan Ans Markus, Robin de Puy, Maarten Baas, Bas Kosters, Siegfried Woldhek, Gerti Bierenbroodspot en Marte Röling om een kunstwerk te maken, geïnspireerd door Mies. Samen vormen deze zeven werken een totempaal die vanaf vandaag te zien is in Beeld en Geluid. Een eerbetoon aan Mies.
Freek de Jonge is vanavond tafelheer en zoals elke woensdag is huisdichter Nico Dijkshoorn erbij.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.