De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 12-10-2018

12-10-2018

- Ali B. bracht gisteren op het Gouden Televizier-Ring Gala een hommage aan Mies Bouwman. Samen met Jim van der Zee zong hij 'Waar ben jij nou' en raakte geëmotioneerd. Hij neemt Floor in't Veld mee.

- Paul van Vliet nam na meer dan 60 jaar afscheid van het podium. Al die jaren ontliep hij de grote vragen van het leven, nu probeert hij die te beantwoorden in een bundel nooit verzonden brieven, die samen een autobiografie vormen: ‘Brieven aan God en andere mensen'.

- Glennis Grace droomde als kind van succes in Amerika. Ze kwam héél dichtbij, ze won de finale van #AmericasGotTalent nét niet, maar haar auditie ging viraal op YouTube en behaalde binnen 24 uur 1,3 miljoen views. Maar hier in Nederland had ze natuurlijk al een topcarrière, ze was nu weer druk met haar Whitney Houston Tribute.

- Ook deze vrijdag weer Paul Simon X Elton John. Vanavond zingt Jeangu Macrooy 'You Can Call Me Al' van Paul.

- Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.