De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD hele uitzending 15-10-2018

15-10-2018
Nederland won afgelopen zaterdag met 3-0 van Duitsland in de Nations League. We spreken Ruud Gullit over het ‘Nieuwe Oranje’.

Het boek ‘De Antwoorden op de Grote Vragen’ van Stephen Hawking ligt morgen in de winkel. Hawking was nog bezig met het boek toen hij in maart overleed. Het is gebaseerd op zijn persoonlijke archief waarin hij al zijn speeches, interviews en essay’s bewaarde. We praten erover met hoogleraar sterrenkunde Vincent Icke.

L.A. Raeven bestaat uit de eeneiige tweeling Liesbeth en Angelique Raeven Robot Love. Ze zijn bekend om performances, installaties en videokunst waarin hun eigen lichamen vaak centraal staan. Dit jaar staan ze op de Dutch Design Week in Eindhoven, waar ze hun drielingzus Annelies, een huilende robot, presenteren.

En er is muziek! Jacqueline Govaert komt haar nieuwe nummer 'Stil de Tijd' spelen.

Jan Mulder is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.