De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

DWDD hele uitzending 08-10-2018

08-10-2018

Je kunt het niet gemist hebben: Banksy liet weer van zich horen met een enorme stunt. Zijn werk 'Meisje met ballon', versnipperde zichzelf op het moment dat het verkocht werd bij veilinghuis Sotheby’s in Londen. Hans den Hartog Jager en Brian Elstak. 

Terrorismedeskundige Beatrice de Graaf vertelt over haar boek ‘Tegen de Terreur’: hoe Europa veilig werd na Napoleon en de eerste gezamenlijke strijd tegen de terreur voerde.

Douwe Bob heeft een nieuw album: ‘The Shape I’m In’. Hij neemt de 11-jarige Yens mee, die een pak voor hem mocht ontwerpen en in de videoclip meespeelt. Vanavond speelt Douwe zijn single ‘Shine’ op ons podium!

Tom Egbers is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.