De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 05-11-2018

05-11-2018

Morgen kiest het Amerikaanse volk de leden van het Congres in de zogeheten Midterm Elections. De polarisatie lijkt sinds de verkiezing van Trump alleen maar toegenomen, de campagnes en speeches zijn uitzonderlijk hard, gemeen en vuil. Wat kunnen we morgen verwachten? Aan tafel: Eelco Bosch van Rosenthal.

Epke Zonderland werd dit jaar niet alleen arts en papa, maar nu ook voor de 3e keer wereldkampioen turnen. Tijdens de WK-finale in Qatar bewees hij afgelopen zaterdag opnieuw de beste te zijn, met vele spectaculaire losse salto’s boven de stok. Goud voor Epke, dat vieren we vanavond met hem in onze studio.

- Rapper, vlogger en model Famke Louise (19) schuift vanavond aan om te praten over 'Famke Louise, de documentaire'. De 4-delige documentaireserie van Elza Jo Tratlehner kwam gisteren uit en laat de grote contrasten in haar leven zien; van een powervrouw die continu in de spotlights staat versus een jong, stil, onzeker meisje uit Hoogezand.

- Habtamu de Hoop is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.