De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 29-11-2018

29-11-2018
- De voormalige advocaat van Donald Trump heeft gelogen tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres, tijdens een hoorzitting over de inmenging van Rusland bij de Amerikaanse verkiezingen van 2016. Dat bekende hij vandaag. Aan tafel: Eelco Bosch van Rosenthal.

- De dichtpaniek slaat in heel Nederland weer toe, nu 5 december nadert. Aan tafel zit Paulien Cornelisse, die het last-minute schrijven van Sinterklaasgedichten aanmoedigt: “Uitstelgedrag is juist goed”.

- Afgelopen dinsdag vertelde Erik Dijkstra over een lang gekoesterde wens; een vervolg op de documentaire ‘Foute Vrienden’. In de uitzending vanavond regisseur Roy Dames én de hoofdpersonen van de docu: Jantje van Amsterdam, Verbrande Herman en Rooie Jos. 

- Splinter Chabot is vanavond tafelheer.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.