De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending RESPECT 14-12-2018

14-12-2018

In de laatste uitzending van 2018 blikken we traditiegetrouw terug op het jaar. Ditmaal raakten we geïnspireerd door onze beschermvrouwe: Aretha Franklin, die dit jaar helaas overleed. Haar muziek wordt al jarenlang voor vrijwel elke DWDD-opname in de studio gedraaid. Ook 'Respect' komt dan natuurlijk voorbij, dus we vragen aan een groot aantal van onze vaste gasten: ‘wie verdient respect voor het afgelopen jaar?'

Aan tafel: Tim Hofman, Dominee Gremdaat, Tom Egbers, Barbara Baarsma, Prem Radhakishun, Splinter Chabot, Adriaan van Dis, Antoinnette Scheulderman, Özcan Akyol, Simone Weimans, Peter Vandermeersch, Eelco Bosch van Rosenthal en Marieke Lucas Rijneveld.

Marc-Marie Huijbregts is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.