De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

#BOOS-documentaire ‘Terug naar Je Eige Land’

01-11-2018
DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

BNNVARA-presentator Tim Hofman komt met de #BOOS-documentaire ‘Terug naar Je Eige Land’. Daarin volgt hij vijf van de vierhonderd vluchtelingkinderen die in Nederland in aanmerking zouden komen voor een kinderpardon. Ondanks dat de kinderen in Nederland zijn geboren of hier al langer dan vijf jaar wonen, moeten ze van de overheid terug naar hun ‘eigen land’. Tim wil laten zien wat deze onzekerheid met kinderen doet en gaat langs bij politici om ze te vragen waarom de kinderen hier niet kunnen blijven. Vandaag ging de documentaire in première en werd er een burgerinitiatief gelanceerd, dat in één dag met meer dan 40.000 handtekeningen werd ondersteund! Tim zit aan tafel met Nemr uit de docu.

Onderteken hier ook de petitie!

Kijk hier de hele documentaire op YouTube.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.