De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Peter en de Wolf Special - Poetin en het Rusland van nu

10-12-2018
Vanavond staat onze uitzending geheel in het teken van Rusland en het muzikale sprookje 'Peter en de Wolf'. Het sprookje van componist Sergej Prokofjev ging 80 jaar geleden internationaal in première, maar is nog altijd een veelbeluisterd stuk voor jong en oud. We kijken terug op het afgelopen jaar van Rusland: het jaar waarin Poetin werd herkozen als president, internationale spanningen opliepen, er werd gerept over een ‘Nieuwe Koude Oorlog’ en Russische spionnen ons land uit werden gezet. Ook bespreken we de geschiedenis van het klassieke stuk. Aan tafel: Peter Vandermeersch, Pjotr Sauer, Beatrice de Graaf en Floris Kortie.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.