De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door Media-uitzending 01-02-2019

01-02-2019
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten. 

Het was de media-maand van Willem Holleeder. Hij stond in de schijnwerpers wegens de tv-serie Judas, de documentaire ‘Moorddossier Holleeder’ en de voortzetting van het proces tegen hem. Peter R. de Vries schuift vanavond aan.

De Netflix-serie 'Sex Education' is een kijkcijferhit én wordt overladen met lyrische recensies. Wat is het geheim? Aan tafel onze eigen YUNG DWDD-presentatoren Jurre Geluk en Emma Wortelboer, ook verbonden aan 'Spuiten en Slikken'.

Vanaf 27 januari is het nieuwe televisieprogramma ‘Project Rembrandt’ te zien; in acht afleveringen gaat men op zoek naar de meest getalenteerde kunstschilder van Nederland. Omroep Max-baas Jan Slagter schuift aan. 

In ons 14e seizoen is Racoon onze huisband! En die speelt natuurlijk tijdens onze media-uitzendingen op elke laatste vrijdag van de maand. Elk tafelonderwerp wordt afgesloten met een liedje dat aansluit bij dat onderwerp. 
Georgina Verbaan is de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.