De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 05-02-2019

05-02-2019
- De visie van ex-PVV'er Joram van Klaveren veranderde tijdens het schrijven van een anti-isalmboek. De voormalig vertrouweling van Wilders is nu naar eigen zeggen ‘de facto moslim’. Van Klaveren zit aan tafel.

- Geert Mak schuift aan. 20 jaar geleden maakte hij een treinreis dwars door Europa; de basis van het boek en de latere tv-serie 'In Europa'. Nu, 20 jaar later, maakt hij deze reis opnieuw om te kijken wat er in hemelsnaam met Europa is gebeurd. 

- Al 23 jaar voorspelt Piet Paulusma in ‘Piets Weerbericht’ wat we de komende dagen kunnen verwachten. Maar de voorspeller werd toch verrast: SBS verlengt zijn contract na 31 december niet. Paulusma zit aan tafel. 

- Özcan Akyol is vanavond de sidekick van Matthijs.

 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.