De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 08-02-2019

08-02-2019
Meer dan tienduizend scholieren protesteerden gisteren op het Malieveld voor een strenger klimaatbeleid. De initiatiefnemers van de Klimaatmars schuiven aan en vertellen over 'Youth for Climate'. 

Het is 8070 dagen geleden sinds de laatste editie van de Elfstedentocht. Voor Nieuwsuur aanleiding om de docu 'Altijd klaar voor de tocht' uit te zenden. Aan tafel: voorzitter Wiebe Wieling en rayonhoofd Johan Hoogland van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden. 

Boezemvrienden Remco Campert en Kees van Kooten stuurden honderden brieven, ansichten en plakwerkjes over en weer. Het boek 'Aanelkaar' is het resultaat: een bundeling van de correspondentie die getuigt van een vruchtbare en vrolijke vriendschap. 

Een nieuwe editie van de Robbie van Leeuwen Sessies. Vanavond is de beurt aan Indian Askin. 

André van Duin is vanavond de sidekick van Matthijs.  

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.