De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 18-02-2019

18-02-2019
Marit de Jong en Wouter Smink woonden als jongeren tijdelijk tussen de bejaarden in een verzorgingstehuis in Utrecht. Zij zijn nu een actie gestart: 'Geef ouderen hun stem terug!'. Hugo Borst en Carin Gaemers, van het manifest ‘Scherp op Ouderenzorg’, steunen de actie ook.

Vrijdag deden we een oproep: we zochten deelnemers voor een saluut aan Willem van Hanegem die 75 jaar wordt. Het resultaat zie je vanavond. Aan tafel: Michel van Egmond en drie fans uit het filmpje.

Stef Bos is terug met een nieuw album: 'Ridder van Toledo'. Vol met liedjes voor kinderen, waarin de ouders van die kinderen weleens heel andere betekenissen kunnen horen. 

Onze ex-huiscomedians De Partizanen geven een kleine preview van hun nieuwe voorstelling 'Het Leven an Sich'.

André Dongelmans, 'Kenneth' in De Luizenmoeder, is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.