De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Bedreigde John van den Heuvel over zaak Holleeder

07-01-2019
Misdaadverslaggever John van den Heuvel zat aan tafel om te praten over de nieuwe serie Judas, gebaseerd op de bestseller van Astrid Holleeder. Bijzonder, want Van den Heuvel wordt al langere tijd ernstig bedreigd.Sinds 19 november mag hij van de Amsterdamse driehoek van burgemeester, officier van justitie en politiechef zijn tv-werk bij RTL Boulevard niet meer uitvoeren, omdat de studio van het programma niet voldoende te beveiligen is. En dan kwam er vandaag ook nog nieuws naar buiten in de Holleeder zaak: Peter R. de Vries blijkt in 2011 een uur durend telefoongesprek met Willem Holleeder te hebben gehad, waarin Holleeder praat over zijn positie in de onderwereld en details geeft waarover hij in de rechtbank niet wilde praten. De bandopname daarvan is nu overgedragen aan het OM.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.