De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Media-uitzending: De Wereld Draait Door 01-03-2019

01-03-2019
Rond het eind van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van de afgelopen maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten.

In het tv-programma 'Eindelijk Thuis' maken geadopteerde kinderen met één van hun adoptieouders een reis door het geboorteland. Carlos Barbosa de Lima en zijn Nederlandse moeder Saskia Bleijendaal maakten een reis naar Carlos' geboorteland: Brazilië. Carlos en Saskia zijn te gast.

De legendarische voetballer Romario is door de PSV-sponsor naar Nederland gehaald om carnaval te vieren. Frank Evenblij en Erik Dijkstra zagen hun kans schoon: ze mochten hun idool interviewen!

De 'Kleurrijke Top 100' is een lijst van invloedrijke en kleurrijke Nederlanders. Dit jaar op plek 1: journaliste en presentatrice Nadia Moussaid. 

Racoon is onze huisband in het 14e seizoen! Elk tafelonderwerp wordt afgesloten met muziek die aansluit bij dat onderwerp.

Vrijdag, dus Marc-Marie is als vanouds de sidekick van Matthijs!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.