De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Documentairereeks 'Surviving Kelly'

11-01-2019
In de documentaire-serie ‘Surviving Kelly’, die deze maand verscheen, beschuldigen meerdere vrouwen R&B-zanger R. Kelly van seksueel misbruik en seks met minderjarigen. Het is niet de eerste keer dat Kelly, bekend van hits als 'I Believe I Can Fly' en 'Ignition', wordt beschuldigd, er zijn al meerdere rechtszaken gevoerd, die vaak met een schikking eindigen. Nu lijkt er echter geen ontkomen meer aan en keert de publieke opinie zich en masse tegen Kelly. Ook zou het Amerikaanse OM genoeg bewijsmateriaal hebben verzameld om opnieuw een rechtszaak te beginnen. Aan tafel: Angelique Houtveen, Sahil Amar Aïssa, Sef en Reinout van Gendt.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.