De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 13-03-2019

13-03-2019
Vandaag maakten het Centraal Planbureau en het Planbureau voor de Leefomgeving de doorrekening van het klimaatakkoord openbaar. Conclusie: de maatregelen in het akkoord zijn waarschijnlijk niet genoeg om de klimaatdoelen te halen. Aan tafel: Barbara Baarsma, Tom-Jan Meeus en Splinter Chabot.

Aan tafel zit Hans Boland, meestervertaler Russisch. Hans Boland maakte in 2017 furore met zijn vertaling van de wereldberoemde roman ‘Anna Karenina’. Nu is hij terug met ‘Misdaad en straf’ van Dostojevski. 

Vandaag werd het programma van de jubileumeditie van Pinkpop bekend gemaakt. Bijzonder, want het festival bestaat 50 jaar! Wij gaan dat vieren met De Grote 50 jaar Pinkpop Quiz. Aan tafel: Dolf Jansen, Eva Cleven, Marco Roelofs, Michiel Veenstra en oprichter van Pinkpop Jan Smeets.

Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn.

Leo Blokhuis is de sidekick van Matthijs.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.