De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Week van het Korte Verhaal - gesprek

13-02-2019
Het is inmiddels een traditie geworden: elk jaar, aan de vooravond van de Week van het Korte Verhaal, brengen wij een eerbetoon aan het genre. We kiezen één verhaal en dat laten we integraal voorlezen, begeleid door speciaal daarvoor gemaakt beeld en geluid. Vanavond een bijzondere co-productie van Joost Prinsen (voorlezer), Vera van Wolferen (animator), Gijs Alkemade (geluid) en Wilfried de Jong (inleider). De afgelopen twee jaar waren dat: Death of a Racehorse van W.C. Heinz en Cat in the Rain van Hemingway. Het verhaal van vandaag heet “De Dienst”, het is geschreven door Maarten Biesheuvel, en dat komt – en het is puur toevallig – mooi uit want hij is de naamgever van de prijs voor de beste korteverhalenbundel van het jaar.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.