De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Saskia adopteerde Carlos - Eindelijk Thuis

01-03-2019
Toen het programma aan haar eerste reeks begon hadden TV critici het al in de gaten: dit programma zit zo goed in elkaar, het is zo indringend en integer gemaakt dat het met kop en schouders boven de rest in het genre uit steekt. Het tweede seizoen dat nu loopt is misschien nog wel beter dan het eerste. We hebben het over Eindelijk Thuis, waarin adoptiekinderen samen met één van de adoptieouders terugkeren naar hun geboorteland. Carlos en Saskia maakten een reis naar Brazilië, waar Carlos geboren werd. Op vijfjarige leeftijd werd hij, nadat zijn moeder was vermoord, geadopteerd door een Nederlands gezin. Het startschot van een jeugd vol hobbels.

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.