De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Songs in the Key of Life - ronde 3

29-03-2019

Vanavond alweer de laatste uitzending van dit seizoen. Ons veertiende! Met mooie, ontroerende, grappige en verbazingwekkende gesprekken, en natuurlijk onze vaste rubrieken; de TV Draait Door, YUNG DWDD en de odes aan Cruijff. 

Uiteraard was er ook veel muziek, onder meer: de Robbie van Leeuwen Sessies, Elton John x Paul Simon en Songs in the Key of Life. En die rubriek vormt de leidraad voor onze seizoensafsluiter: wij vroegen een aantal van onze gasten welk liedje bij welk sleutelmoment in hun leven hoort. Aan tafel: Huib Modderkolk, Simone Weimans, Vincent Icke, Barbara Baarsma, Halina Reijn, Paul Witteman, Georgina Verbaan, Splinter Chabot, Erben Wennemars, Tim Hofman, Anna Gimbrere en Peter Vandermeersch. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.