De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 26-09-2019

26-09-2019
Is het eind van Trump nabij? Een klokkenluider meldde dat Trump de Oekraïense president Zelensky had gebeld met onder meer de vraag om een onderzoek te starten naar de Democratische presidentskandidaat Joe Biden. De grootste crisis in Trumps presidentschap is een feit. Aan tafel: Eelco Bosch van Rosenthal.

Morgen gaat het regiedebuut van Halina Reijn in première op het Nederlands Film Festival. De psychologische thriller ging al in wereldpremière op het filmfestival in Locarno. Hoofdrolspelers zijn Carice van Houten en Marwan Kenzari.

Onze rubriek 10 uit 10: Na Blaudzun en Alain Clark is het de beurt aan Moss. Welk nummer uit de jaren '10 mogen we niet vergeten? 

Nadia Moussaid is tafeldame.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.