De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 23-09-2019

23-09-2019
• Het is de op een na grootste ebola-uitbraak ooit, de WHO spreekt van een internationale gezondheidscrisis: de huidige ebola-uitbraak in Congo. Congo heeft gelukkig wel besloten om toch een tweede vaccin te gaan gebruiken. Zal de ziekte nu eindelijk verdwijnen? We vragen het verslaggever Bram Vermeulen, Afrika-correspondent voor NRC en NOS.

• Om wereldberoemde Nederlandse uitvindingen te ondersteunen worden elk jaar de 'Nationale Iconen van Nederland' gekozen. Vanavond zijn de tien genomineerden aanwezig. Staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer kiest drie winnaars.

• Freddy Tratlehner ken je als Vjeze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig. Nu heeft hij zijn eigen excentrieke kookboek: Lekker Fred. 

• Morgen is de uitreiking van de Zilveren en Gouden Notenkraker. Met als bijzonder programmaonderdeel de 'Humble Heroes Award'. Een prijs voor muzikanten die in de schaduw van de grote artiesten staan. Vanavond staan zij op de voorgrond met een speciale Humble Heroes Band.  

• Anna Gimbrere is tafeldame. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.