De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Wereld Draait Door hele uitzending 03-10-2019

03-10-2019
Derk Wiersum was advocaat van Nabil B, kroongetuige in de zaak tegen de voortvluchtige crimineel Ridouan Taghi. Wiersum werd vorige maand doodgeschoten, het leidde tot geschokte reacties: 'een aanval op de rechtsstaat'. De politie zette een groot team op de zaak, met succes, vandaag is een verdachte aangehouden. We bespreken de zaak met advocaten Natacha Harlequin, Gerard Spong en Wout Morra. • Vanavond gaat de docu 'Diva Fong Leng' in première op het NFF. Over de legendarische Amsterdamse modeontwerpster die in de jaren '70 furore maakte. Fong Leng zit aan tafel! • In onze rubriek 10 uit 10 gaan we tien weken lang op zoek naar hét anthem van de jaren '10. Dit keer is de beurt aan Glennis Grace. • Bilal Wahib is tafelheer.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.