De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Boekenweek voor Jongeren: Joost Klein

16-09-2019
Een paar jaar geleden was Joost Klein nog een van de bekendste Nederlandse Youtubers. Dit jaar beleefde hij een succesjaar als muzikant. Een uitverkocht Paradiso in maart en op de grote podia van Lowlands en Pukkelpop afgelopen zomer. Daarnaast is Joost ook auteur; vorig jaar kwam zijn eerste boek ‘Albino’ uit. Nu is hij één van de drie schrijvers van '3PAK' een geschenkbundel met korte verhalen van 3 topauteurs die gratis uitgedeeld zal worden tijdens de Boekenweek voor Jongeren, die op 20 september begint. Joost gaat mee op 'Literatour', een tournee langs 100 middelbare scholen om samen met jongeren over zijn boek te praten. 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.