De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Kookboek Freddy Tratlehner aka Vjèze Fur - Lekker Fred

23-09-2019
Freddy Tratlehner ken je als Vjèze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig. Naast zijn rapcarrière was hij modeontwerper én nu culinair fanaat. Het begon met heerlijk eigenzinnige kookfilmpjes op Instagram onder #lekkerfred. Het was een succes, binnen no time maakte hij filmpjes met sterrenchefs en was hij al kokend te zien op tv. Nu is er een heus kookboek genaamd 'Lekker Fred', dat volstaat met "helende recepten. Niet alleen voor het lichaam, maar bovenal voor de ziel", zoals Vjèze het zelf stelt.

Aan tafel maakt hij Ceviche van gestoomde coquille. Niet te vinden in het boek, wel in het pop-up restaurant 'Ten' dat op 10, 11 en 12 oktober in het Stedelijk Museum opent. 

DWDD Bijwonen? Ga naar bit.ly/dwddbijwonen

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.