De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Expositie Moti: Lex Runderkamp, Joost Zwagerman - 24-4-2012

24-04-2012
Hoeveel beelden kan een mens eigenlijk aan? Dit is de kernvraag die er wordt gesteld in de tentoonstelling 'Rollercoaster' van het MOTI (Museum Of The Image) te Breda. Waarbij de term rollercoaster wordt gebruikt als metafoor voor de 'rollercoaster' aan beelden die iedereen elke dag te verwerken krijgt. De (gast) curator van de tentoonstelling is Joost Zwagerman. Hij vroeg 100 prominenten om een voor hen iconisch beeld van de 21e eeuw aan te leveren. Van Katja Schuurman, tot Rudi Fuchs en van Albert Verlinde tot Sander van de Pavert en een heleboel anderen. Vanavond zijn Joost Zwagerman en Lex Runderkamp om te vertellen over het beeld dat zij hebben aangedragen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.