De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Jolande Sap - 16-5-2012

16-05-2012
BAM! Met deze slogan voor zijn campagne wil Tofik Dibi lijsttrekker worden van GroenLinks en zo de plek innemen van huidige fractievoorzitter Jolande Sap. De kandidaat-lijsttrekker beloofde creatiever en orgineler politiek te willen bedrijven dan zijn voorgangers. Ook wil Dibi meer zetels binnenslepen dan de partij ooit haalde en denkt hij over een vechtmentaliteit te beschikken waarmee hij een 'harde campagne' kan voeren tegen de andere partijen. Geen slechte woorden over Sap, maar wel een directe aanval op haar leiderschap. Vanavond vertelt Jolande Sap over deze strijd met Tofik Dibi n over het definitieve begrotingsakkoord dat vannacht is gesloten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.