De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Speelfilm Dark Blood: George Sluizer - 18-5-2012

18-05-2012
Regisseur en producer George Sluizer maakte verschillende documentaires en films, maar werd bekend met de film 'Spoorloos' naar het boek van Tim Krabb. Zelfs in Hollywood waren ze laaiend enthousiast en dit succes bracht hem naar Amerika. Zo begon hij in 1993 aan de Amerikaanse film 'Dark Blood' waarin de veelbelovende acteur River Phoenix de hoofdrol vertolkte. De opnames gingen fantastisch, totdat de hoofdrolspeler plotseling overleed aan een overdosis. Sluizer is nu weer bezig met de voltooiing van 'Dark Blood', maar de tijd dringt. Hij wordt namelijk geplaagd door gezondheidsproblemen. George Sluizer is te gast en vertelt over de film.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.