De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

15x De Grappigste Tweets Over De Oscars

27-02-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
De Beste Tweets over de Oscars
Afgelopen nacht waren de 89e Oscar-uitreikingen in Hollywood. De belangrijkste filmprijzen van het jaar worden daar uitgereikt. Er waren heel veel verwachtingen voor La La Lan d en ook voor Moonlight , over beide films hebben wij het ook gehad, die kun je hier terugkijken . De hele ceremonie liep op rolletjes, tot er Oscar-geschiedenis werd geschreven. Bij de aankondiging voor 'Beste Film', de belangrijkste categorie tijdens de Oscars, werd 'La La Land' naar voren geroepen als winnaar. Eenmaal op het podium ontstond er chaos, want wat bleek: de presentatoren hadden de verkeerde envelop in handen gekregen en de échte winnaar van 'Beste Film' was Moonlight. Het zorgde voor ontzettend ongemakkelijke televisie , veel verbaasde blikken en uiteindelijk voor veel plezier op Twitter. Wij hebben daarom de allergrappigste Tweets van de afgelopen Oscar-editie alvast voor je verzameld!
1. De avond begon natuurlijk op de rode loper, waar een paar interessante kledingkeuzes voorbijkwamen, zoals hier bij Dakota Johnson..
2. Ook het overhemd van Ryan Gosling deed een belletje rinkelen..
3. Acteur Dev Patel nam als date zijn moeder mee, die direct een publiekslieveling werd..
4. De combinatie van Justin Timberlake en Ryan Gosling wakkerde bij velen een paar jeugdherinneringen (aan de Mickey Mouse Club) aan..
5. Maar ook tijdens de uitreiking zelf was er genoeg om te lachen, zoals toen Leonardo DiCaprio een Oscar uitreikte.. 
6. Twitter had ook te doen met Nicole Kidman, die heel veel moeite leek te hebben met normaal klappen..
7. En zoals altijd duurde en duurde en duurde de uitreiking maar..
8. Tot het moment van de grootste fout in Oscar-geschiedenis ooit daar was en Moonlight bleek te winnen..
9. In het begin voelde het een beetje als een plottwist van een film zelf..
10. Maar al gauw werd duidelijk dat het écht waar was en ontstond de roep om ook andere uitslagen te herzien..
11. Natuurlijk ging het internet lekker los op het awkward moment en werden andere films aangedragen als winnaar, zoals deze..
12. Of deze..
13. En deze *klassieker*..
14. Ergens deed de hele situatie ook een beetje denken aan een eh, ongelukkige verspreking van Steve Harvey tijdens een modellenwedstrijd..
15. Maar al in al zorgde het wel voor een van de meest bewogen Oscars ooit, dat belooft wat voor volgend jaar!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.