De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

5 x Waylon in DWDD

  •  
09-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
169 keer bekeken
  •  
Waylon
Waylon gaat namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival. In  mei 2018 vertegenwoordigt hij ons land in Lissabon. Wij zetten vijf van zijn optredens in DWDD op een rijtje:
Het wordt de tweede keer dat hij meedoet aan het Songfestival. In 2014 bereikte hij de tweede plaats met 'Calm After The Storm', het lied van de formatie The Common Linnets met Ilse DeLange. Zij speelden het nummer bij DWDD: 
Voor onze rubriek 'Het Beste Duet' deed hij een cover van Queen: 'Somebody To Love': 
In onze rubriek 'Guilty Pleasures' vertelde hij dat 'I Was Made For Lovin' You' van Kiss één van z'n favoriete nummers is: 
Voor 'DWDD Recordings' speelde hij 'I Do Believe' van Waylon Jennings aan tafel: 
Omdat county-legende Loretta Lynn in 2016 op 83-jarige leeftijd een nieuwe plaat uitbracht, coverde Waylon het prachtige 'Coal Miner's Daughter': 
Beluister alle muziek uit DWDD op de rubriekspagina.

Meer over:

songfestival, waylon
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.