De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

7x de leukste typetjes van Carlo Boszhard uit de TV Kantine

19-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1346 keer bekeken
  •  
Carlo Boszhard persfoto RTL door Nick van Ormondt
Vanavond is Carlo Boszhard te gast om te praten over het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat vanaf morgenavond weer te zien is.
Uiteraard is naast Carlo ook Irene weer te zien in het hilarische tv-programma. De eerste aflevering van het negende seizoen van De TV Kantine is vanaf morgenavond om 20.00 uur op RTL 4 te zien. Vanavond vertelt Carlo wat ons te wachten staat. Een goed moment om nu alvast zeven leuke typetjes van hem op een rijtje te zetten! 

1. Carlo Kruipt tijdens deze uitzending van DWDD in de huid van René van der Gijp:

2. Gordon presenteert hier zijn programma 'Goor draait door': "Het programma waar meer aan geknipt en geplakt is dan het gezicht van Marijke Helwegen":

3. Ali B, Sanne, Waylon en Guus Meeuwis zitten in de jury van The voice of Holland en dat gaat er in deze auditie nog al bloederig aan toe:

4. Een video waarin Beatrix het gepeupel toespreekt kan natuurlijk niet ontbreken:

5. Gordon Ramsay vindt de petit fourtjes van chef Rudolph maar niks:

6. Iedereen houdt van Ivo Niehe..:

7. Tuinman Rob Verlinden is bezig in de tuin en doet een bijzondere ontdekking:

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.