De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

9x de ongemakkelijkste Televizier-momenten

12-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
222 keer bekeken
  •  
thumb televizier2
Vanavond is het jaarlijkse Televizier-ring Gala. Een spannende avond voor de genomineerden. Maar niet iedereen gaat even goed met deze spanning om. Er ontstaan genoeg ongemakkelijke momenten. Wij hebben ze op een rij gezet. 

1. Mark Rutte imitatie

Vorig jaar werd de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice uitgereikt door een imitator van Mark Rutte. (kijk vanaf 04.29)

2. Fatima Moreira de Melo zingt

In 2008 bracht ex-profhockeyster Fatima Moreira de Melo zingend een ode aan de topsport. En dat ging, zachts gezegd, niet als gehoopt.

3. Voetbal International wint

Het voetbalanalyse-programma Voetbal International wint in 2011 de Televisierring. Toch zitten de mannen niet in de zaal, maar in de eigen studio. Johan Derksen laat weten niet ‘bij het circus wil horen’. (vanaf 01.05)

4. Cillissen en Depay

De voetballers mochten de Gouden Televizier-Ring uitreiken. Maar erg spontaan kwam het ingestudeerde grapje er niet uit.

5. De slang van Freek Vonk

Jan Smit maakte tijdens de presentatie van het gala in 2015 een grap die niet echt in goede aarde viel.

6. Enzo Knol

Youtube-ster Enzo Knol blijft maar vloggen. Het doet al pijn aan onze arm als we er naar kijken. (vanaf 02.10)

7. Hoeveel zoenen

Bij Cillessen ging het later nog een keer fout. Nadat hij bekend maakte dat Chantal Janzen de winnares was wilde hij haar feliciteren door middel van 3 zoenen. Chantal wilde er maar twee. (vanaf 03.30)

8. Moe geworden

Of die keer, in 2015 dat Ronnie Flex het zo saai vond dat hij in slaap viel.

9. Jim & Jamai

Wat dacht je van die keer in 2010 dat Jim en Jamai samen het gala openden?
Bekijk de nominaties voor de Bruine Schnabbelster van Lucky TV: 
Meer DWDD Extra? Klik hier.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.