De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

5 bewijzen dat echt iedereen die LuckyTV-viral heeft gezien

  •  
11-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
178 keer bekeken
  •  
Tientallen miljoenen mensen zagen Trump en Clinton's Time of My Life-duet. Maar dat déze mensen er dubbel om zouden liggen, hadden we niet per se verwacht.
Het beroemde filmpje:
Deel 2:
De voormalig kandidaat-vicepresident die onlangs fel uithaalde naar Trump vanwege zijn vrouwonvriendelijke uitlatingen, maar hem desondanks blijft steunen: 
Must Watch Video – The Brilliant Duet !!… https://t.co/NMNoNfhga0
De broer van Willy:
De reden dat het leven van LuckyTV's Sander nu af is:
Het jurylid van de Amerikaanse MasterChef:
If you haven't seen Trump and Hillary singing a duet of the theme to Dirty Dancing, you haven't lived. #TimeOfMyLife https://t.co/85a02UCdu5
De zanger van de hitsingle 'I Want Candy', die (vermoedelijk wegens Trumps zangtalent) onmiddelijk zijn steun voor The Donald intrekt:
https://t.co/VWCTvj29w5 what a cute duet politics #Debate
No. I'm not supporting Donald trump anymore.
En als bonus... de allerlaatste persoon waarvan we verwachtten dat hij naar DWDD keek:
Time of my life | LuckyTV https://t.co/zKF14if1YU
Het wachten is eigenlijk alleen nog op de reacties van Trump en Clinton zelf. Meer LuckyTV? Klik hier en kijk álle Lucky’s terug op de Lucky TV-overzichtspagina.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.