De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Aan tafel: Chantal Janzen!

10-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1946 keer bekeken
  •  
Het verlangen chantal matthijs jan
Donderdag 19 mei 2016 was Chantal Janzen te gast. Heb je haar niet gezien? Dat klopt! Zij zat niet in de uitzending van De Wereld Draait Door. De studio van DWDD was die dag namelijk het decor voor de opnames van de speelfilm ‘Het Verlangen’. Chantal zat in haar rol van schrijfster Brigitte aan tafel bij Matthijs.
Het Verlangen is de nieuwe komische film van regisseur Joram Lürsen (onder andere bekend van ‘Alles is Familie’). Naast Chantal Janzen, zijn in deze film ook Gijs Naber, Alex Klaasen en Jelka van Houten te zien. Chantal Janzen speelt de aantrekkelijke Brigitte die met een beroerd manuscript bij een uitgeverij aankomt. De directie van de uitgeverij, twee broers gespeeld door Gijs Naber en Alex Klaasen, halen een truc uit. Zij laten haar van rol verwisselen met de onooglijke auteur van een literair hoogstandje.
In de scène in de studio van DWDD is Chantal als schrijfster Brigitte te gast om over haar nieuwe boek te praten. Naast Matthijs zit ook tafelheer Jan Mulder aan tafel.
Het Verlangen is vanaf 23 maart 2017 in de bioscoop te zien.
Chantal Janzen als Brigitte aan tafel bij Matthijs en Jan Mulder
In het publiek zitten Gijs Naber en Alex Klaasen als de broers Marc en Boudewijn van de uitgeverij
Lunchbreak op het Westergasfabriekterrein
Regisseur Joram Lürsen en Chantal Janzen nemen de scène door
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.