De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

'New York Boek' van Joost Swarte

  •  
06-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
169 keer bekeken
  •  
Tumb New York Boek
Twintig jaar geleden, in 1995, debuteerde Joost Swarte in het legendarische tijdschrift The New Yorker. Sindsdien is hij meer dan vijftig illustraties, acht covers en meer dan 100 andere bijdragen verder. In 2008 ontving Swarte een Award of Excellence van het Amerikaanse tijdschrift Communication Arts voor zijn cover Summer Reading.
Dit boek presenteert een compleet overzicht van Joost Swartes illustraties voor The New Yorker, samen met tot nu toe ongepubliceerde schetsen, voorzien van commentaar van de kunstenaar. Een prachtig overzichtswerk van de Nederlandse meester van de klare lijn.
New york boek kaal
ISBN: 9789492117595
Joost Swarte tekent stripverhalen sinds 1968. In een heldere tekenstijl verbeeldt hij gecompliceerde en eigentijdse thema’s. Zijn verhalen stonden in Tante Leny Presenteert, Charlie Mensuel en Raw Magazine. Behalve striptekenaar is hij ook illustrator, architect, letterontwerper, grafisch vormgever en ontwerper van glas-in-loodramen.
Ga naar onze Boekenrubriek.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.