De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

Clipprimeur: Caroline van Midas

13-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
120 keer bekeken
  •  
Midas clip Caroline
Hij was al twee keer te gast in DWDD met zijn prachtige liedjes: Midas. De Amsterdamse zanger/gitarist stond op grote festivals als Down The Rabbit Hole, Noorderslag en Pinkpop én deed de aftershow van Bob Dylan.  Ilse DeLange nodigde hem uit als special guest tijdens The Commen Linnets tour. Dit voorjaar bracht hij zijn debuutalbum Heavy Moon uit. 

Vandaag verschijnt zijn single Caroline, met een indrukwekkende videoclip van regisseur Michael Middelkoop. Wij kregen de première!

Midas: “Het nummer gaat over een liefde die over is en het schuldgevoel daarbij. Caroline is goed voor me en toch laat ik haar zitten. Ik wil niet meer en smeek haar eigenlijk om de stekker uit de relatie te trekken.” In de videoclip moet Midas boeten voor het breken van Caroline’s hart. Hij ervaart de wrede kant van de liefde aan den lijve in een aaneenschakeling van 'crimes of passion'.

Regisseur.

Michael Middelkoop is een veelbelovende film- en videoclipregisseur uit Amsterdam. Zijn eerste korte film ‘Netflix and Chill’ ging vorige maand in première op het Nederlands Film Festival en hij regisseerde indrukwekkende videoclips voor onder meer Kempi, Yung Felix en Tellem. Ook was hij verantwoordelijk voor de 'IZM' video's van Rico en Sticks .
In februari speelde Midas Caroline voordat de uitzending begon:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.