De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De 3 beste Stones-ballades, volgens Tim, Eric en Marcel

11-04-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
165 keer bekeken
  •  
Rolling Stone Ballades Aansteker wiki
Het grote publiek kent de Rolling Stones met name van up tempo hits als Jumpin' Jack Flash en Satisfaction. Maar de band heeft ook een gevoelige kant. Daarom kiezen Tim Knol, Eric Corton en Marcel Veenendaal de drie beste Stones-ballades.
Onder de noemer 'The Rolling Stones - A Symphonic Tribute' staan het Noord Nederlands Orkest, Tim, Eric en Marcel deze week nog vier keer op het podium. In de uitzending van 11 april zingen de heren, uit die show, de ballade 'Fool To Cry'. Een verrassende keuze, omdat je bij de Stones toch vooral aan een over het podium stuiterende Mick Jagger denkt. Maar de avonden zijn ware ontdekkingstochten door de eerste 20 jaar van de Stones-carrière en dan wordt het wel weer logisch. Eén van de ontdekkingen die wij daar deden is namelijk dat de Stones een paar héél mooie, lieve nummers hebben geschreven en dat het zonde is dat die eigenlijk een beetje ondergesneeuwd zijn geraakt. Maar wat zijn nu de aller- allerbeste ballades van de Stones?
Eric Corton
1. As Tears Go By
2. Fool To Cry ( video )
3. Love In Vain ( video )
Tim Knol
1. No Expectations
2. Wild Horses ( video )
3. Beast Of Burden ( video )
Marcel Veenendaal
1. Fool To Cry
2. Angie ( video )
3. Wild Horses
Met vijf punten is 'Fool To Cry' volgens Eric, Tim en Marcel duidelijk de beste Stones-ballade. 'Wild Horses' komt met drie punten en twee nominaties op de tweede plek terecht. Maar de strijd om de derde beste ballade ligt nog helemaal open. Wat vind jij de beste ballade van The Rolling Stones? Laat het ons weten op Facebook of Twitter (#debesteStonesBallade)!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.