De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De DWDD Fotowedstrijd!

27-01-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
fotowedstrijd foot
Ben jij net als Eddy van Wessel een begenadigd fotograaf maar heb je nog geen podium gevonden voor jouw meesterwerk? Dit is je kans! Wij organiseren de DWDD fotowedstrijd , waarin jij de kans krijgt je allermooiste foto te tonen aan heel Nederland! Stuur maximaal 2 foto’s in van jouw beste werk die binnen het thema passen en maak kans op de hoofdprijs! De deadline is 15 februari om 12:00.
Het thema is: Zwart-Wit.
Eddy van Wessel zal hoogstpersoonlijk de winnaar uitkiezen, die een verzorgd diner voor 2 krijgt op het Westergasterrein in Amsterdam, inclusief drankjes en het bijwonen van een DWDD-uitzending! Hiernaast zullen de vijftien mooiste foto’s worden geplaatst op onze site, natuurlijk inclusief vermelding van de maker en een onderschrift.

To Do List:
DEZE WEDSTRIJD IS NU GESLOTEN.
We kijken uit naar jullie inzendingen!
Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.