De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De allergrootste fans van Chef’Special

13-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
142 keer bekeken
  •  
Anouck & Manuela
Je hebt fans en je hebt diehard fans. Anouck (19) en Manuela (22) zijn zo’n fan van de band Chef’Special, dat ze echt alle liedjes woord voor woord mee kunnen zingen en het hele land afreizen om hun idolen te kunnen zien optreden. Niet alleen vanwege de muziek die ze maken, maar ook om de manier waarop de ‘Cheffies’ met hun publiek omgaan. Zo kregen de meiden zelfs een serenade op Parkpop vorig jaar om ze te bedanken dat ze er altijd bij zijn. Totaal onverwachts werd speciaal voor hen het liedje ‘In Your Arms’ gezongen tijdens het festival, waarbij Manuela in tranen uitbarstte:
Ook gisteren zaten zij weer bij ons in de studio om een glimp te kunnen opvangen van Chef’Special. De band is net terug uit de Verenigde Staten en kondigde aan dat ze op 7 oktober 2017 in de Ziggo Dome staan. Eerst droegen de meiden nog shirts met ‘Cheffies’ erop, om sneller herkend te worden, maar nu is dat niet meer nodig, want zanger Joshua Nolet wist meteen wie ze waren. “Het is heel fijn om terug te komen uit Amerika, ons eerste festival te doen en dan gewoon weer die twee vooraan te zien.” Ook nu werden ze weer in het zonnetje gezet door zowel Matthijs als Joshua. Kijk maar:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.