De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De leukste fragmenten uit First Dates (Internationaal)

04-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
590 keer bekeken
  •  
First Dates
Je kent het programma First Dates misschien wel. Twee mensen die op een blind date gaan die van begin tot eind gevolgd worden door de camera's. Naast de Nederlandse versie, zijn er ook versies in de VS, Engeland, Ierland, Zweden, Italië, Spanje, Zweden, en ga zo maar door. Voor ons reden om de 5 leukste fragmenten op een rij te zetten. 

1. Date loopt in de soep

Niet te verstaan, wel grappig. In de  Ierse versie  van First dates hebben twee heren een date, die al voor het hoofdgerecht spreekwoordelijk in de soep loopt. 

2. Dressed to kill

Deze dame is ‘dressed to kill’.  In deze Engelse versie van First Dates zorgt Jane voor grote ogen overal waar zij komt. Maar goed, dat is ook niet zo gek als lingeriemodel.

3. Helemaal naakt geven

Nog eentje uit de  Engelse versie  van First Dates. De dame geeft zich vrijwel gelijk helemaal naakt. 

4. Speciaal gebruik van föhn

Wederom in de  Engelse versie,  leren we een nieuwe manier hoe je je als vrouw kunt voorbereiden op een date. 

5. Dubbel date?

En ten slot zien we in de Amerikaanse versie  een dame die onzeker is over de bedoelingen van alle mannen. Misschien heeft ze wel gelijk...
In de studio was vanavond ook een gesprek met barman Sergio én enkele gasten uit First Dates: 
Meer lijstjes, exclusieve interviews met gasten en webseries? Bekijk dan hier DWDD Extra!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.