De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Taxi Terug: Britt Dekker

09-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
Britt Dekker Thumb Taxi Terug
Britt Dekker (25) maakte gisteravond diepe indruk in onze uitzending. Haar vader, die in november overleed, had zich vlak voor zijn dood geregistreerd als orgaandonor. Daardoor zijn er zes levens gered. Op sociale media reageerde men massaal: 'Diepe indruk' en 'I love Britt'. Onze eigen Samya sprak Britt vlak na de uitzending en nam met haar de reacties op sociale media door.

Donorwet

Britt hield in de uitzending ook een betoog voor de nieuwe donorwet. Volgende week dinsdag stemt de Eerste Kamer over de nieuwe regels. Onder die wet zou iedereen automatisch donor worden, tenzij je aangeeft dat je dat niet wil. Britt: “Als je niet wil dat je organen worden afgestaan, dan neem je toch lekker de moeite om dat briefje in te vullen.”

Paardenvlogger

Gelukkig was er ook tijd voor een lach. Britt vertelde met plezier over haar werk als succesvol paardenvlogger en had - zoals vaker in onze uitzending - de lachers op haar hand!

Taxi Terug

Samya sprak Britt dus in de rubriek: ‘Taxi Terug’. Hierin rijdt ons talent Samya na de uitzending met één van onze tafelgasten mee naar hun volgende bestemming. Tijdens de taxirit interviewt Samya de gasten over de uitzending, over wat hen op het moment bezighoudt en worden de gasten regelmatig geconfronteerd met jouw vragen en opmerkingen van sociale media.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.