De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De Taxi Terug: Harrie Jekkers

15-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Harrie Jekkers Tumb Taxi Terug
Harrie Jekkers is terug! Gisteravond kwam hij langs bij ons in studio en maakte diepe indruk met een emotioneel eerbetoon aan zijn ouders. Onze Samya sprong na de uitzending bij hem in de taxi om te vragen wat hij ervan vond. 

Nieuwe show

De 66-jarige zanger is terug in zijn Den Haag. Vanaf september gaat hij, 23 jaar na zijn laatste solovoorstelling, de zondagmatinee verzorgen in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Jekkers volgt met de zondagmatinee, die trouwens ‘Achter de duinen gaat heten, Paul van Vliet op. 

Taxi Terug

Over dit en wat de uitzending losmaakte sprak Samya hem in de ‘Taxi Terug’ naar zijn huis. In deze internet-serie rijdt ons talent Samya na de uitzending mee met één van onze tafelgasten en vraagt hem of haar de hemd van het lijf. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.