De Wereld Draait Door is gestopt. De talkshow met Matthijs van Nieuwkerk had op 27 maart 2020 de allerlaatste uitzending. 15 seizoenen lang is DWDD op de buis geweest. Je kunt hier op de site nog uitzendingen en fragmenten terugkijken.

De top 5 best bekeken optredens seizoen 13

  •  
04-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
56 keer bekeken
  •  
Tumb_muziek_s13
Bijna dagelijks stond er wel een muzikant of artiest op ons kleine podium. Of in sommige gevallen gewoon aan tafel. Jullie keken dit afgelopen seizoen weer massaal liedjes online terug. Kijk hieronder naar de top 5 van seizoen 13! 

5. Amsterdam Huilt | 06-10-2017

Het originele lied is uit 1964, geschreven door Kees Manders en gezongen door Rika Jansen. Het is voor ons herschreven door F. Starik en wordt gezongen door de in de Jordaan geboren Glennis Grace, samen met een mix-koor bestaande uit Het Zwanenkoor, De Leger des Heils Amsterdam Staff Songsters, en Het Koor van de Nationale Opera.

4. Maan - Altijd wel iemand (I.O.S) 28-02-2018

Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op, in onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook’. Te gast was zangeres MAAN die een nummer van I.O.S zong.

3. André van Duin - Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! | 26-01-2018

Tafelheer André van Duin was groot fan van de serie De Luizenmoeder. Om zijn liefde voor de serie gestalte te geven, ging hij op ludieke wijze even helemaal los met het publiek. 

2. Paskal Jakobsen - Open einde (Rob de Nijs) 28-02-2018

In dezelfde editie van 'Het Groot Nederlands Songbook’ met zangeres Maan was voorman van BLØF Paskal Jakobsen te gast. Hij deed iets wat niemand eerder had gedaan in de rubriek: hij zong a capella. 

1. Waylon op Songfestival, liedje 2: Outlaw in Em | 02-03-2018

Zanger Waylon maakte bekend welk liedje de nieuwe inzending gaat worden van het Eurovisie Songfestival. De dagen ervoor zong Waylon in totaal vijf liedjes in onze uitzending. Dit liedje wordt het!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.