Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • De top 5 best bekeken optredens seizoen 13

  Rubriek: De Muziek Draait Door

  Tumb_muziek_s13

  Bijna dagelijks stond er wel een muzikant of artiest op ons kleine podium. Of in sommige gevallen gewoon aan tafel. Jullie keken dit afgelopen seizoen weer massaal liedjes online terug. Kijk hieronder naar de top 5 van seizoen 13! 

  5. Amsterdam Huilt | 06-10-2017

  Het originele lied is uit 1964, geschreven door Kees Manders en gezongen door Rika Jansen. Het is voor ons herschreven door F. Starik en wordt gezongen door de in de Jordaan geboren Glennis Grace, samen met een mix-koor bestaande uit Het Zwanenkoor, De Leger des Heils Amsterdam Staff Songsters, en Het Koor van de Nationale Opera.


   

  4. Maan - Altijd wel iemand (I.O.S) 28-02-2018

  Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op, in onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook’. Te gast was zangeres MAAN die een nummer van I.O.S zong.


   

  3. André van Duin - Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! | 26-01-2018

  Tafelheer André van Duin was groot fan van de serie De Luizenmoeder. Om zijn liefde voor de serie gestalte te geven, ging hij op ludieke wijze even helemaal los met het publiek. 


   

  2. Paskal Jakobsen - Open einde (Rob de Nijs) 28-02-2018

  In dezelfde editie van 'Het Groot Nederlands Songbook’ met zangeres Maan was voorman van BLØF Paskal Jakobsen te gast. Hij deed iets wat niemand eerder had gedaan in de rubriek: hij zong a capella. 


   

  1. Waylon op Songfestival, liedje 2: Outlaw in Em | 02-03-2018

  Zanger Waylon maakte bekend welk liedje de nieuwe inzending gaat worden van het Eurovisie Songfestival. De dagen ervoor zong Waylon in totaal vijf liedjes in onze uitzending. Dit liedje wordt het!

  Klik hier voor de Top 5: de populairste LuckyTV’s seizoen 13

Gerelateerd