Vanaf 2 september 2019 weer op NPO 1

 • De Top Van Deze Week: #10

  tim

  Dit zijn de meest spraakmakende, indrukwekkende en bijzondere gesprekken van afgelopen week. Speciaal voor jou op een rijtje gezet, zodat je ze nog eens rustig kan bekijken en weer helemaal bij bent! 


  1. Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen en jongeren moeten naar de stembus toe. Dat is het idee achter De Stembus, een initiatief van een groep jonge Twitteraars. Tim Hofman was te gast samen met mede-initiatiefnemers Zakaria Taouss, Gosse Bouma, Niels Kalkman, Rutger de Quay en Lisa Konings. 

  2. Het 'Boek van de maand' werd weer verkozen door ons boekenpanel!

  3. Alweer de vijfde editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook' met deze keer Hadewych Minis en Bart van der Weide (Racoon) die hun bijdrage leverden. 

  4. Sarah Sylbing en Ester Gould zijn door Villamedia uitgeroepen tot Journalist van het Jaar 2016. Zij maakten samen de serie 'Schuldig' over bewoners van de Vogelbuurt in Amsterdam Noord, die in grote financiële problemen zitten. Zij zaten samen met Dennis, een van de hoofdpersonen, aan tafel. 

  5. Er wordt een musical gemaakt over voetbalclub PSV. Deze wordt geregisseerd door Frank Lammers, dus schoven we met hem én Mark van Bommel aan tafel om te praten over deze bijzondere voorstelling.

   

  6. En de leukste Lucky van deze week:


   

  Ken je de rubriek DWDD Extra al? Hier plaatsen we elke dag exclusieve filmpjes, interviews en artikelen! Check 't hier! 

Gerelateerd